Vul je postcode in:

Kies de vestiging uit de lijst:

Bestel online

Welkom bij Pizzani

Bestel gemakkelijk en snel online!

4,6 (1.997 beoordelingen)

Je vindt ons in Eindhoven,  Aalst-Waalre en Son.
Tijden en informatie per vestiging

WIJ ZOEKEN CO-ONDERNEMERS (Fulltime, regio Eindhoven)

Zonder risico bouwen aan je eigen onderneming

Sta jij te trappelen om aan de slag te gaan in de fast casual horeca? Heb jij een talent voor ondernemen? Dan zoeken wij jou! Pizzani opent namelijk nieuwe pizzeria’s en daarvoor werken wij samen met co-ondernemers.

Bouw aan je eigen onderneming zonder risico

Als co-ondernemer krijg jij de kans om te bouwen aan je eigen onderneming, zonder financiële investering en zonder risico. Je ontvangt namelijk een verzekerd en gegarandeerd inkomen. Daar bovenop word je beloond naar ratio van je resultaten.
Nog een voordeel: je hoeft niet te buffelen tot midden in de nacht. Bij deze 5-daagse horecabaan trek je rond 21.00 uur de deur achter je dicht.

Wat ga je doen?

Simpel gezegd: jij zorgt dat alles op rolletjes loopt bij ‘jouw’ Pizzani Italian Premium Pizza. De voorraad is op orde, je personeelsplanning klopt en de sfeer is goed.
Je geeft leiding aan een jong team, waarbij je zelf ook de handen uit de mouwen steekt; in de keuken en in de winkel.
Natuurlijk kun je rekenen op onze begeleiding en steun. Zo zorgen we samen voor het allerbeste resultaat. En hoe beter de resultaten, hoe meer jij verdient.

Wie zijn wij?

Pizzani Italian Premium Pizza is dé nieuwe pizza hotspot in Eindhoven, Aalst-Waalre voor take away & delivery. Wij werken alleen maar met de allerbeste ingrediënten en bakken pizza’s zoals de Italianen het bedoeld hebben.

Nieuwsgierig?

Informeer vrijblijvend  via lola@pizzani.nl

MANAGEMENT TRAINEESHIP (Parttime / fulltime, regio Eindhoven)

Werk én leer hoe je een pizzeria runt

Heb jij de ambitie om door te groeien in fast casual horeca, maar heb jij weinig tot geen ervaring? Meld je dan aan voor het Management Traineeship bij Pizzani Italian Premium Pizza. Dit is dé kans om tegen een marktconform salaris jezelf te ontwikkelen tot een echte ondernemer in de horeca.

Wat kun je verwachten?

Onder begeleiding leer je alle ins & outs van het vak. En dat gaat verder dan helpen in de keuken of aan de kassa. Je leert alles over inkoop, onze producten, over begeleiding en planning van personeel en nog veel meer. Simpel gezegd: je leert hoe je succesvol een pizzeria runt.
Nog een voordeel: je hoeft niet te buffelen tot midden in de nacht. Bij deze horecabaan trek je rond 21.00 uur de deur achter je dicht.

Wie zijn wij?

Pizzani Italian Premium Pizza is dé nieuwe pizza hotspot in en om Eindhoven voor take away & delivery. Wij werken alleen maar met de allerbeste ingrediënten en bakken pizza’s zoals de Italianen het bedoeld hebben.

Reageer!

Heb jij een hands-on-mentaliteit en wil jij jouw horeca skills ontwikkelen? Stuur jouw motivatie en cv naar: lola@pizzani.nl (o.v.v. Traineeship).