Vul je postcode in:

Afhalen bij onze vestiging in Aalst-Waalre

Bestel online

Welkom bij Pizzani

Bestel gemakkelijk en snel online!

4,6 (2.000 beoordelingen)

Je vindt ons in Aalst-Waalre, Eindhoven en Son en Breugel.
Tijden en informatie per vestiging

PIZZANI Italian Premium Pizza Aalst-Waalre

Wil je echte Italiaanse pizza’s proeven? Dan ben je bij onze nieuwe pizzeria in Aalst-Waalre aan het juiste adres!

Je vindt ons op Den Hof 112, in het centrum van Aalst. Hier bakken onze pizzabakkers dagelijks ambachtelijke pizza’s en kleinere picco’s. Stuk voor stuk met veel zorg en liefde bereid. Onze pizza’s en picco’s hebben een heerlijke dunne, knapperige bodem en zijn belegd met de allerbeste ingrediënten. Dat is onze specialiteit!

Nieuwsgierig? We zijn er voor pizza take away en delivery in heel Aalst-Waalre. Buon Appetito!

Ambachtelijke pizza in Aalst-Waalre

Wil jij een pizza bestellen in Aalst-Waalre? Kies eens voor PIZZANI!

Wij maken namelijk pizza’s zoals een Italiaan het bedoeld heeft. Daarvoor importeren we veel van onze topproducten rechtstreeks uit Italië. Denk bijvoorbeeld aan het meel, de olijven en tomaten. Natuurlijk maken we onze pizza’s vers en met veel zorg. Alles om jou die echte Italiaanse smaakbeleving te geven.

Je kunt eenvoudig online je pizza bestellen. We bezorgen met liefde de pizza’s aan huis in heel Waalre, maar natuurlijk kun jij jouw bestelling ook afhalen bij onze pizzeria in Aalst.

Eten in Aalst-Waalre: pizza van PIZZANI!

Van alle Italiaanse restaurants in Aalst en Waalre, willen wij de lekkerste pizzeria van Waalre zijn (en ver daarbuiten). En dat voor álle Pizza Lovers. Of je nu vegetarisch of veganistisch bent, graag vis eet of toch liever vlees: we hebben voor elk wat wils.

Ga je voor een vegetarische of vegan pizza? Bestel dan bijvoorbeeld de Pizza Verdure, Melanzane of Pizza Tartuffo. Kun je echt geen keuze maken? Dan is er altijd nog de Pizza Mezzo e Mezzo: 2 smaken op 1 pizza.

Toch liever een echte pizza klassieker? Denk dan aan de Pizza Margherita, Salami en Tonno.
En meer exclusievere smaken proef je bijvoorbeeld bij de Pizza Salsiccia of Pizza Carciofi.

Wat voor Pizza Lover je ook bent: wij beloven dat je hoe dan ook het echte Italië proeft.

Pizza Take Away in Aalst-Waalre

Bij PIZZANI Aalst-Waalre ben je van harte welkom om zelf je pizza af te halen. Je kunt ter plekke een pizza of picco bestellen, maar ook vooraf online via onze webshop. Geef aan hoe laat je de bestelling komt halen en dan zorgen wij ervoor dat de pizza op het aangegeven tijdstip uit de oven komt.

Staat het water inmiddels op de lippen? Bestel dan bij PIZZANI!

*Afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen.

Pizza delivery in Aalst-Waalre

Geen zin om de deur uit te gaan en geen zin om te koken? We bezorgen pizza’s in heel Waalre. We hebben een uitstekende pizza service in Aalst-Waalre. Gewoon even online je bestelling, locatie en tijdstip doorgeven, even wachten én…. genieten maar! Buon appetito!